Tietosuojakäytännössä

Viimeksi päivitetty: Syyskuu 30, 2021

1. Johdanto

Ebenezer Emergency Fund International on takuuyhtiö. Ebenezer Operation Exodus on Ebenezer Emergency Fund Internationalin toiminimi. Company limited by guarantee, rekisteröity Englannissa ja Walesissa. Rekisteröity toimipaikka 5a Poole Rd, BH2 5QJ. Bournemouth. Rekisterinumero 3987664.

Henkilötietojesi turvallisuus on meille erittäin tärkeää.

Siksi haluamme:

  • Varmistaa, että ymmärrät, mitä henkilötietoja keräämme sinusta, miksi keräämme ja käytämme niitä ja kenen kanssa jaamme niitä.
  • Selittää, miten käytämme kanssamme jakamiasi henkilötietoja.
  • Selittää oikeuksiasi ja valintojasi, jotka liittyvät sinusta keräämiimme ja käsittelemiimme henkilötietoihin, ja miten suojelemme yksityisyyttäsi.

2. Tietoja tästä käytännöstä

Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan tietojesi keräämiseen, käyttöön ja luovuttamiseen liittyviä käytäntöjämme ja menettelyjämme, kun käytät palvelua, ja kerrotaan sinulle yksityisyydensuojaa koskevista oikeuksistasi ja siitä, miten laki suojaa sinua.

Käytämme henkilötietojasi Palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Käyttämällä Palvelua hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Lisätietoja siitä, miten voit ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita, löydät alla olevasta "Ota yhteyttä" -kohdasta.

Määritelmät

Tässä tietosuojakäytännössä tarkoitetaan:

  • Tilillä tarkoitetaan yksilöllistä tiliä, joka on luotu sinulle Palvelumme tai sen osien käyttämistä varten.
  • Yritys (tässä Sopimuksessa käytetään joko nimityksiä "Yritys", "Me", "Me" tai "Meidän") tarkoittaa Ebenezer Emergency Fund Internationalia, 5a Poole Rd, Bournemouth, BH2 5QJ.
  • Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka verkkosivusto sijoittaa tietokoneellesi, mobiililaitteeseesi tai muuhun laitteeseesi ja jotka sisältävät muun muassa tietoja selaushistoriastasi kyseisellä verkkosivustolla.
  • Laitteella tarkoitetaan mitä tahansa laitetta, jolla voi käyttää palvelua, kuten tietokonetta, matkapuhelinta tai digitaalista tablettia.
  • Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia tietoja, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan henkilöön.
  • Palvelulla tarkoitetaan verkkosivustoa.
  • Palveluntarjoaja tarkoittaa luonnollista tai oikeushenkilöä, joka käsittelee tietoja Yhtiön puolesta. Sillä tarkoitetaan kolmansia osapuolia tai henkilöitä, jotka Yhtiö on palkannut helpottamaan Palvelua, tarjoamaan Palvelua Yhtiön puolesta, suorittamaan Palveluun liittyviä palveluja tai auttamaan Yhtiötä Palvelun käytön analysoinnissa.
  • Käyttötiedoilla tarkoitetaan automaattisesti kerättäviä tietoja, jotka syntyvät joko Palvelun käytöstä tai itse Palvelun infrastruktuurista (esimerkiksi sivukäynnin kesto).
  • Verkkosivusto viittaa Ebenezer Operation Exodukseen, johon pääsee osoitteesta https://ebenezer-oe.org.
  • Sinä tarkoitat Palvelua käyttävää tai käyttävää henkilöä tai yritystä tai muuta oikeushenkilöä, jonka puolesta kyseinen henkilö käyttää tai käyttää Palvelua, tapauksen mukaan.

3. Mitä tietoja keräämme

Sinä annat suoraan yhtiöllemme suurimman osan keräämistämme tiedoista. Keräämme tietoja ja käsittelemme tietoja, kun sinä:

  • Täytät vapaaehtoisesti yhteydenottolomakkeen.
  • Ilmoittaudut verkossa tapahtumiin.
  • Käytät tai katselet verkkosivustoamme selaimesi evästeiden avulla.

Henkilötiedot

Yrityksemme kerää seuraavia henkilötietoja, kun sinä toimitat ne meille:

  • Sähköpostiosoite
  • Etu- ja sukunimi
  • Osoite, osavaltio, provinssi, postinumero, kaupunki

Usage DataKäyttötiedot

Keräämme IP-osoitteen kaikilta sivustomme kävijöiltä. IP-osoite on numero, joka osoitetaan automaattisesti tietokoneellesi, kun käytät Internetiä. Käytämme IP-osoitteita seuraaviin tarkoituksiin:

  • Auttaa diagnosoimaan palvelimemme ongelmia
  • Sivustomme hallinnoimiseksi.
  • Analysoida trendejä.
  • Käyttäjien liikkumisen seurantaan.
  • Keräämään laajoja demografisia tietoja yleiskäyttöön, jotta voimme parantaa sivustoa.
  • Toimittaa räätälöityä, henkilökohtaista sisältöä.

IP-osoitteita ei yhdistetä henkilökohtaisesti tunnistettaviin tietoihin.

Google Analytics

Käytämme "Google Analyticsia" kerätäksemme tietoa verkkosivustomme käytöstä. Google Analytics kerää muun muassa seuraavia tietoja:

  • Kuinka usein käyttäjät vierailevat verkkosivustolla.
  • Millä sivuilla he käyvät näin tehdessään.
  • Millä muilla verkkosivustoilla he ovat käyneet ennen verkkosivustolle tuloa.

Käytämme näitä tietoja parantaaksemme palveluitamme. Google Analyticsin avulla kerätyt tiedot siirretään ja tallennetaan Googlen palvelimille. Googlen mahdollisuutta käyttää ja jakaa Google Analyticsin keräämiä tietoja vierailustasi Sivustoilla rajoittavat Google Analyticsin käyttöehdotja Googlen tietosuojakäytäntö. Voit kieltäytyä Google Analyticsin seurannasta vierailemalla osoitteessa https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Googlen tietosuojakäytäntö löytyy osoitteesta https://policies.google.com/privacy

Evästeet

Evästeet ovat tietokoneellesi sijoitettuja tekstitiedostoja, joiden avulla kerätään tavanomaisia Internet-lokitietoja ja tietoja vierailijan käyttäytymisestä.

Yrityksemme käyttää evästeitä monin tavoin parantaakseen käyttökokemustasi verkkosivustollamme, mukaan lukien:

  • tunnistaa sinut, kun palaat sivustoillemme
  • ymmärtääksemme, miten käytät verkkosivustoamme
  • yksilöidäksemme paremmin sisältöä, jota näet sivustoillamme.

Jos päätät olla hyväksymättä näitä evästeitä, käyttökokemuksesi sivustollamme ja muilla sivustoilla voi heikentyä, eivätkä jotkin ominaisuudet ehkä toimi tarkoitetulla tavalla.

Lisätietoja evästeiden käytöstä on evästekäytännössämme.

4. Miten käytämme näitä tietoja

Yhtiö käyttää henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Palvelumme tarjoamiseksi ja ylläpitämiseksi, mukaan lukien Palvelumme käytön seuraaminen.
  • Ottaaksemme sinuun yhteyttä: Ottaaksemme sinuun yhteyttä sähköpostitse, puheluilla, tekstiviesteillä tai muilla vastaavilla sähköisen viestinnän muodoilla, kuten mobiilisovelluksen push-ilmoituksilla, koskien päivityksiä tai informatiivista viestintää, jotka liittyvät toiminnallisuuksiin, tuotteisiin tai sopimuksiin perustuviin palveluihin, mukaan lukien tietoturvapäivitykset, kun se on tarpeen tai kohtuullista niiden toteuttamiseksi.
  • Tarjotaksemme sinulle uutisia, erikoistarjouksia ja yleistä tietoa muista tarjoamistamme tavaroista, palveluista ja tapahtumista, jotka ovat samankaltaisia kuin ne, jotka olet jo ostanut tai joista olet kysynyt, ellet ole päättänyt olla vastaanottamatta tällaisia tietoja.
  • Pyyntöjesi hallinnoimiseksi: Osallistuaksemme ja hallinnoidaksemme meille esittämiäsi pyyntöjä.
  • Muihin tarkoituksiin: Voimme käyttää tietojasi muihin tarkoituksiin, kuten tietojen analysointiin, käyttötrendien tunnistamiseen, myynninedistämiskampanjoidemme tehokkuuden määrittämiseen sekä palvelumme, tuotteidemme, palveluidemme, markkinointimme ja kokemuksesi arviointiin ja parantamiseen.

5. Henkilötietojesi säilyttäminen

Yhtiö säilyttää henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä määriteltyihin tarkoituksiin. Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi siinä määrin kuin on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi (esimerkiksi jos meitä vaaditaan säilyttämään tietojasi sovellettavien lakien noudattamiseksi), riitojen ratkaisemiseksi ja laillisten sopimustemme ja käytäntöjemme noudattamisen valvomiseksi.

Yhtiö säilyttää myös käyttötietoja sisäisiä analyysitarkoituksia varten. Käyttötietoja säilytetään yleensä lyhyemmän ajan, paitsi silloin, kun näitä tietoja käytetään Palvelumme turvallisuuden vahvistamiseen tai toiminnallisuuden parantamiseen tai kun olemme lain mukaan velvollisia säilyttämään näitä tietoja pidempään.

6. Missä säilytämme henkilötietojasi?

Olemme sitoutuneet säilyttämään henkilötietosi turvallisesti. Vain Ebenezer Operation Exoduksen henkilökunta ja valtuutetut vapaaehtoiset (sekä yhteistyökumppaniemme henkilökunta), joiden on nähtävä tiedot, pääsevät niihin käsiksi.

  • Säilytämme tietojasi tietokoneilla, paperimuodossa tai molemmissa.
  • Kaikki tietokoneet, joilla säilytetään henkilötietoja, on suojattu salasanalla.
  • Henkilötietoja (muita kuin nimiä ja yhteystietoja) sisältäviä paperitiedostoja säilytetään turvallisissa tiloissa lukituissa kaapeissa ja arkistokaapeissa.

Sinusta keräämämme tiedot voidaan siirtää ja säilyttää Euroopan talousalueen ("ETA") ulkopuolella sijaitsevaan kohteeseen. Tietoja käsittelee myös ETA:n ulkopuolella toimiva henkilökunta, joka työskentelee meille tai jollekin palveluntarjoajallemme. Tämä koskee muun muassa palvelupyyntöjesi täyttämiseen osallistuvaa henkilöstöä. Toimittamalla henkilötietosi hyväksyt tämän siirron, tallentamisen tai käsittelyn. Ryhdymme kaikkiin kohtuullisesti tarvittaviin toimiin varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

7. Miten pidämme tietosi turvassa?

Olemme toteuttaneet asianmukaiset tekniset ja organisatoriset turvatoimet, joiden tarkoituksena on suojata käsittelemiemme henkilötietojen turvallisuus. Huolimatta suojatoimistamme ja ponnisteluistamme tietojesi suojaamiseksi, mitään sähköistä tiedonsiirtoa Internetissä tai tietojen tallennustekniikkaa ei voida taata 100-prosenttisesti turvalliseksi, joten emme voi luvata tai taata, etteivät hakkerit, verkkorikolliset tai muut luvattomat kolmannet osapuolet pysty päihittämään tietoturvaamme ja keräämään, käyttämään, varastamaan tai muokkaamaan tietojasi epäasianmukaisesti. Vaikka teemme parhaamme suojellaksemme henkilökohtaisia tietojasi, henkilökohtaisten tietojen siirtäminen verkkosivustollemme ja verkkosivustoltamme tapahtuu omalla vastuullasi. Sinun tulisi käyttää Verkkosivustoa vain suojatussa ympäristössä.

8. Mikä on oikeusperustamme tietojesi käsittelylle?

Käsittelemme henkilötietojasi, jos jokin seuraavista on voimassa:

  • Olet antanut selkeän suostumuksen siihen, että voimme käsitellä tietojasi.
  • Käsittely on välttämätöntä, jotta voimme noudattaa lakia.
  • Käsittely on tarpeen jonkun hengen suojelemiseksi.
  • Käsittely liittyy tehtävään, joka suoritetaan yleisen edun vuoksi tai virkatehtäviämme varten.
  • Käsittely on tarpeen oikeutettujen etujemme tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen toteuttamiseksi, ellei ole olemassa perusteltua syytä suojella henkilön henkilötietoja, joka syrjäyttää nämä oikeutetut edut.

Seuraava luettelo kattaa hallussamme olevat tärkeimmät tietotyypit:

  • Ebenezer Operation Exoduksen uutispostitus- ja markkinointilistoja varten kerättyjä tietoja säilytetään suostumuksella (ellei toisin mainita).
  • Järjestämiämme tapahtumia ja kursseja koskevien varausjärjestelmiemme kautta kerättyjä tietoja säilytetään oikeutettujen etujemme vuoksi tai sopimusvelvoitteen vuoksi.
  • Työntekijöiden, vapaaehtoisten ja seurakunnan jäsenten tietoja käsitellään lakisääteisten ja sopimusvelvoitteiden noudattamiseksi ja oikeutettujen etujemme täyttämiseksi ministeriöorganisaationa. Tietojasi säilytetään suostumuksellasi. Ilmoitamme sinulle, kun tietojasi kerätään, ja pyydämme sinulta suostumusta tähän. Kerromme myös, miten voit halutessasi peruuttaa suostumuksesi.

9. Paikallisten lakien mukaiset oikeutesi

Yrityksemme haluaa varmistaa, että olet täysin tietoinen kaikista tietosuojaoikeuksistasi. Asuinmaastasi riippuen sinulla voi olla erityisiä oikeuksia henkilötietojesi suhteen.

 

  • EU/ETA/UK: Mainitsemme erityisesti yleisen tietosuoja-asetuksen ("GDPR"), joka on Euroopan unionin laajuinen oikeudellinen kehys tietosuojan standardoimiseksi. Jos asut EU:n alueella, sinun tulisi tutustua GDPR:ään saadaksesi lisätietoja oikeuksistasi. Näihin kuuluu oikeus (i) pyytää pääsy henkilötietoihisi ja saada niistä kopio, (ii) pyytää henkilötietojesi oikaisemista tai poistamista, (iii) rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä tai vastustaa sitä ja (iv) tarvittaessa oikeus tietojen siirrettävyyteen.
  • Kalifornia: Kalifornian siviililain pykälä 1798.83, joka tunnetaan myös nimellä "Shine The Light" -laki, sallii Kaliforniassa asuvien käyttäjiemme pyytää ja saada meiltä kerran vuodessa maksutta tiedot henkilötietoluokista (jos sellaisia on), joita olemme luovuttaneet kolmansille osapuolille suoramarkkinointitarkoituksiin, sekä kaikkien niiden kolmansien osapuolten nimet ja osoitteet, joiden kanssa olemme luovuttaneet henkilökohtaisia tietoja välittömästi edeltävän kalenterivuoden aikana. Jos asut Kaliforniassa ja haluat tehdä tällaisen pyynnön, lähetä pyyntösi kirjallisesti meille alla olevia yhteystietoja käyttäen.
  • Brasilia/LGPD: Jos asut Brasiliassa, tutustu Brasilian yleiseen tietosuojalakiin (LGPD) saadaksesi lisätietoja oikeuksistasi.
  • Caymansaaret: Jos asut Caymansaarilla, tutustu Caymansaarten tietosuojalakiin.

 

Tietosuojalakeja on nyt säädetty yli 80 maassa eri puolilla maailmaa. Jos asuinmaasi ei ole mainittu edellä, tarkista, sovelletaanko maassasi tietosuojaa koskevia lakeja.

Jos käytämme suostumustasi henkilötietojesi käsittelyyn, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Voit tehdä sen ottamalla meihin yhteyttä alla olevilla tiedoilla. Huomaa kuitenkin, että tämä ei vaikuta käsittelyn laillisuuteen ennen sen peruuttamista.

10. Lasten yksityisyys

Palvelumme ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille. Emme tietoisesti kerää henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja alle 18-vuotiailta. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja tiedät, että lapsesi on antanut meille henkilötietoja, ota meihin yhteyttä. Jos saamme tietää, että olemme keränneet henkilötietoja alle 18-vuotiailta ilman vanhempien suostumuksen tarkistamista, ryhdymme toimenpiteisiin kyseisten tietojen poistamiseksi palvelimiltamme.

Jos meidän on vedottava suostumukseen tietojesi käsittelyn oikeusperusteena ja maasi edellyttää vanhemman suostumusta, vaadimme vanhemman suostumuksen ennen kuin keräämme ja käytämme kyseisiä tietoja.

11. Linkit muille verkkosivustoille

Verkkosivustomme sisältää linkkejä muille verkkosivustoille, joita me emme ylläpidä. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme, että tutustut jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytäntöön.

Meillä ei ole määräysvaltaa eikä vastuuta kolmansien osapuolten sivustojen tai palveluiden sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä.

12. Lataukset

Lataukset on tarkoitettu ainoastaan henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Kopioita latauksista voidaan tallentaa vain tietokoneisiin tai laitteisiin, jotka omistaa latauksen ostanut henkilö tai yhteisö.

13. Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Yhtiömme tarkistaa tietosuojakäytäntöään säännöllisesti ja julkaisee mahdolliset päivitykset tällä verkkosivulla. Tätä tietosuojakäytäntöä on viimeksi päivitetty 29. syyskuuta 2021.

Sinua kehotetaan tarkistamaan tämä tietosuojakäytäntö säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta. Tämän tietosuojakäytännön muutokset tulevat voimaan, kun ne julkaistaan tällä sivulla.

14. Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, voit ottaa meihin yhteyttä: